Siv vil bli sjef

Fremskrittspartiets formann Siv Jensen har begynt å forberede seg på en framtidig tilværelse som statsminister.

Foto: Scanpix

Fremskrittspartiets formann Siv Jensen har begynt å forberede seg på en framtidig tilværelse som statsminister.- Jeg mener det er helt fjernt å gå rundt og si at man har lyst til å bli statsminister. Lyst er noe man kan ha til å gå ut og drikke et glass vin, sier Siv Jensen i Dagbladet mandag.- Men jeg er klar for oppgaven. Jeg har stor respekt for Jens og den jobben det er å være statsminister. Men Frp ønsker jo å fornye Norge, og da må vi også være rede til å satse litt på de oppgavene som følger med. Det krever sine forberedelser, utdyper hun.Denne uka reiser Jensen på en to uker lang ferie. Den tida skal hun bruke på å legge strategien for tida framover.