Slik blir været fremover

Her er værutsikter for perioden onsdag 9. juli 2008 til og med mandag 14. juli 2008.

Foto: iStockPhoto

Utsikter for onsdag 9. juli - torsdag 10. juli:Sør-Norge sør for Stad og DovreSkiftende bris, men nær Stad nordøst til dels liten kuling. Enkelte lokale regnbyger i indre strøk og i fjellet onsdag, ellers til dels pent vær. Stigende temperatur i fjellet og østafjells, ellers omtrent uendret.Møre og Romsdal og TrøndelagBris omkring nord, nordøst liten kuling på kysten av Sunnmøre torsdag. Stort sett opphold og til dels pent vær. Torsdag enkelte regnbyger, særlig i nord. Fallende temperatur.Nord-NorgeNordvestlig bris. Enkelte regnbyger, perioder med sol. Fallende temperatur, men stort sett uendret i Nord-Troms og Finnmark.SpitsbergenNordvestlig bris, av og til kuling utsatte steder. Regn og sludd, mest nedbør i nord. Stort sett uendret temperatur.Videre utsikter for fredag 11. juli - mandag 14. juli:Sør-NorgeFørst i perioden nordøstlig kuling på kysten av Møre og Romsdal og Trøndelag. Ellers skiftende bris. Enkelte regnbyger, særlig om ettermiddagen. Fallende temperatur.Nord-NorgeFor det meste bris mellom vest og nordøst. Litt regn av og til, men også noe sol. Stigende temperatur.SpitsbergenNordvestlig til dels kuling, senere skiftende bris. Nedbør av og til, vesentlig i nord. Stort sett uendret temperatur.Utsikter for de nære havområder for onsdag 9. juli - torsdag 10. juli:SkagerrakNordøstlig bris. Regn. Fra onsdag ettermiddag sørvestlig bris. Oppholdsvær.Sørlige NordsjøenBris av skiftende retning. Regn av og til.Nordlige NordsjøenFor det meste nordøstlig bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor Møre og RomsdalFor det meste nordøstlig bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor TrøndelagFor det meste bris omkring nord. Stort sett oppholdsvær.Bankene utenfor NordlandNordvestlig bris. Enkelte regnbyger.Bankene utenfor Troms og Finnmark, samt TromsøflaketNordvestlig eller skiftende bris, torsdag vestlig til dels liten kuling. Enkelte regnbyger.Videre utsikter for de nære havområder for fredag 11. juli - mandag 14. juli:Bankene utenfor Sør-NorgeFørst i perioden nordøstlig kuling i nord, ellers skiftende bris. Enkelte regnbyger.Bankene utenfor Nord-NorgeFørst i perioden vestlig til dels liten kuling i nord, ellers for det meste nordøstlig bris. Litt regn av og til.