Dagratene innen tank har vært på vei ned en periode nå, og Frontline-aksjen korrigerer også ned. Men Nordeas shippinganalytiker Anders R. Karlsen mener dette bare er en ypperlig kjøpsmulighet, skriver Dagens Næringsliv. Han har kursmål på 400 kroner på Frontline-aksjen. Det vil si at oppsiden er på 27,6 prosent i forhold til dagens Frontline-kurs på 313,50 kroner.Karlsen venter et sterktresultat for andre kvartal som følge av meget høye dagrater, og på toppen av dette kommer 147 millioner dollar (800 millioner kroner) i ventede salgsgevinster. Til sammen regner Karlsen med et resultat på 374 millioner dollar, og en fortjeneste per aksje på 4,9 dollar for andre kvartal 2008, skriver Dagens Næringsliv. Mesteparten av dette regner Nordeas shippinganalytiker at Frontline sender til sine aksjonærer som utbytte.