En overgang fra Tottenham til Manchester United har lenge stått på trappene for Dimitar Berbatov, men foreløpig er partene et stykke fra hverandre. Spurs har ikke vært særlig fornøyd med måten Manchester United har gått frem i saken, og de mener at Sir Alex Fergusons klubb regelrett har prøvd å lokke bulgareren til Old Trafford.Man Utd har ettersigende bydd rundt 250 millioner kroner for spilleren, men Spurs står på kravet om 300 millioner.Nå har Berbatov endelig foretatt en United-signering, men kanskje ikke på den måten alle fans av de røde djevler hadde håpet på, skriver Aftenbladet.no. Etter Bulgarias landskamp i går mot Bosnia, der spissen forøvrig scoret begge sitt lags to mål i en 2-1-seier, signerte han like godt en Man Utd-trøye. Slikt går overhodet ikke upåaktet hen på fotballøyen.- Det er helt klart frekt gjort av ham å signere en United-trøye. Det er opplagt at han ønsker seg vekk, og om han ikke ønsker å bli værende burde vi kvitte oss med ham, sier Tottenham-legenden Jimmy Greaves i en kommentar til den engelske avisen The Sun.