Boligprisene i London har falt med 5,3 prosent den siste måneden, men i de dyreste områdene har prisene falt enda mer.Prisen på en gjennomsnittlig London-bolig har den siste måneden falt med nærmere 212.000 kroner, viser en oversikt utarbeidet av Rightmove.I den ettertraktede forstaden Wandsworth har prisene falt med 7,9 prosent den siste måneden. Gjennomsnittsboligen i dette området koster nå rundt 4,85 millioner kroner, mot 5,26 millioner kroner for bare en måned siden.På landsbasis har boligprisene falt med 2,3 prosent den siste måneden, noe som er det største prisfallet i løpet av en måned noensinne. Britiske boliger er i dag rundt 4,8 prosent mindre verdt enn verd årsskiftet, skriver The Guardian.Et strammere boliglånsmarked og et økende antall usolgte boliger er hovedårsak til prisfallet, konstaterer Rightmove.