Klokken 12 mandag skulle Åge Hareide og nasjonen Norges beste menn møtes på Hotel Bristol i Oslo sentrum. 20 av 21 spillere var da på beina og til stede. Én manglet. Steffen Iversen. Ikke var han på rommet sitt på hotellet, ikke tok han telefonen sin da landslagsledelsern forsøkte å ringe angriperen. To timer senere hadde fremdeles ingen av de resterende spillerne på landslaget sett ham, skriver VG. Det hadde imidertid Hareide, som like godt hadde sendt mannen hjem til trøndelag. To timer for sent til et møte som begynte 12 var i meste laget for sunnmøringen.Grunnen til Iversens forsvinningsmanøver skal ha vært en god gammeldags rotpløyte. Søndag kveld overvar Iversen kampen mellom Vålerengen og Bodø/Glimt i cupen, og etter dette skal det ha vært duket for en svært så fuktig kveld på byen sammen med spillere fra blant annet Vålerengen, Glimt og Stabæk.Etter at utestedet stengte skal Iversen ha havnet på et nachspiel med flere andre kjente, norske fotballspillere. Det nachspielet varte tydeligvis lenge - alt for lenge. Og vips så spiller ikke Iversen Norges treningskamp mot Irland.