Viking Fotballklubb har nå bestemt seg for at de ønsker å hente Wolfsburg-spissen Mame Diang,Senegalseseren Diang, som måler 1,94 meter på sokkelesten, kan være på plass i Stavanger allerede på mandag, dersom Viking får det som de vil.- Vi håper å ha ham her allerede mandag. Det er snakk om en leieavtale ut sesongen. Nå venter vi bare på den endelige bekreftelsen på avtalen, forklarer sportsdirektør Egil Østenstad overfor Aftenbladet.no.Viking tok senegaleseren nærmere i skue da hans lag Wolfsburg spilte treningskamp mot Palermo tirsdag i forrige uke. Niang spilte de siste 19 minuttene, men det var nok til at Viking henter gigant-spilleren. Likevel innrømmer klubben at å hente Diang er et lite sjansespill.- Vi har ikke sett mye av Niang. Det er også grunnen til at vi bare leier ham ut sesongen. Det er et snev av gambling, men risikoen er liten med tanke på prisen vi betaler og spiss-situasjonen Viking er i, forklarer Østenstad til Aftenbladet.no og legger til at de har fått gode referanser på spilleren.Viking håper også å skaffe seg opsjon på kjøp av Diang, slik at han kan bli klubbens eiendom skulle han slå til.