- Senator McCain, dersom du leser dette er du alt en død mann, lød det brutale budskapet i brevet som ble sendt til den republikanske presidentkandidatens valgkampkontor i Denver.Bygningen ble straks evakuert og alle som var til stede ble kjørt til sykehus for undersøkelser og karantene. Noen timer senere ble det klart at pulveret var ufarlig, og det tok heller ikke lang tid før avsenderen var sporet opp.Avsenderen Marc Harold Ramsey hadde skrevet både navn og adresse på baksiden av konvolutten, og viste seg å være en innsatt i et fengsel i Arapahoe County i Colorado.Ramsey sonet en dom for trakassering av en politimann, men vil nå bli overført til et føderalt fengsel og stilt for retten på nytt.Fem mennesker ble drept da ukjente sendte brev med miltbrannbakterier til flere ledende politikere og journalister i USA etter terrorangrepene mot USA i 2001.Den eller de som sto bak brevene, ble aldri funnet, men en høytstående ansatt ved et av Pentagons forskningslaboratorier begikk nylig selvmord da det ble kjent at han ville bli siktet i saken. (©NTB)