Oslo Børs hovedindeks avsluttet opp 1,55 prosent til 408,50 i poeng. Det ble omsatt verdipapirer for 7,36 milliarder kroner.
Vinnere og TapereLondon MiningSchibstedSchibstedFuncom Les mer om Funcom her.SAS ogRoyal Caribbean CruisesCrew GoldDe StoreYaraStatoilHydroNorsk HydroAlle de 20 mest omsatte aksjene på Oslo Børs er opp i dagOljeBrent olje HegnarOnlineTVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. børs- og finansnyheter på HegnarOnline delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserEuropa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen.
kom tidligere i dag med nyheten om at de har solgt aktivitetene i Brasil til ArcelorMittal for 809,9 millioner dollar (4,4 milliarder kroner). 427 millioner dollar (2,3 milliarder kroner) skal utbetales til aksjonærene. Aksjen omsettes nå for 32,50 kroner, siste sluttnotering var 28 kroner.SEB Enskilda kuttet i dag kursmålet på fra 195 til 185 kroner, men opprettholder en "hold"-anbefaling, ifølge TDN Finans. falt i dag 0,36 prosent og ble handlet for 137 kroner.Primærinnside i , Jan Inge Torgersen solgte seg tidligere i dag ut av selskapet i forbindelse med at han slutter. Funcom slaktingen fortsetter og aksjen faller 3,89 prosent til 13,60 kroner per aksje.- Vi har tatt kursmålet ned til 15 kroner, men vi ser ikke hva som skal snu den negative interessetrenden for spillet, spesielt da med tanke på lanseringen av Warhammer Online og Expansionpacken til World of Warcarft, begge i 2008, sier Fredrik Thoresen til HegnarOnline. slaktes på børsen i dag. Begge selskapene er olje-sensitive. De er ned henholdsvis 8,60 prosent og 4,38 prosent.I morges ble det kjent at administrerende direktør Jan Vestrum i går av med umiddelbar virkning. Selv om dette ikke kom som en stor overraskelse, hoppet aksjen opp 3,53 prosent på meldingen. har hatt en kjempe dag, aksjen la på seg 3,90 prosent og var den nest mest omsatte aksjen på børsen. Blant de største på børsen er det stort sett opp over hele linjen. er opp 2,71 prosent, mens legger på seg 4,01 prosent. med levering i oktober ble ved børsslutt omsatt for 115,22 dollar opp 1,73 prosent.Goldman Sachs gjentar i et notat sendt ut i dg sitt prisestimat på 149 dollar for WTI-oljen ved årsskiftet, og dette er blant faktorene som har satt ny fart i oljeprisen. Meglerhuset mener at den sterke fundamentale situasjonen i markedet er viktigere enn en sterkere dollar.Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på 16:05 mandag-fredag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .