Værutsikter for perioden fredag 22. august 2008 til og med onsdag 27. august 2008.Utsikter for fredag 22. august - lørdag 23. august:Østafjells og fjellet i Sør-NorgeSkiftende bris, vestlig til dels frisk bris på kysten av Vest-Agder. Fredag perioder med sol, men også enkelte regnbyger, særlig fra den sørlige delen av Østlandet mot Aust-Agder. Lørdag stort sett opphold og til dels pent vær. Omtrent uendret temperatur.Vestlandet sør for StadFredag nordvestlig til dels frisk bris på kysten. For det meste pent vær. Lørdag etter hvert sørvestlig bris. Stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Omtrent uendret temperatur.Møre og Romsdal og TrøndelagFredag bris omkring nordvest. Enkelte regnbyger i Trøndelag, særlig først på dagen, ellers stort sett oppholdsvær og perioder med sol. Lørdag skiftende bris. Opphold og til dels pent vær. Litt høyere temperatur lørdag.Nordland og TromsFredag vestlig bris. For det meste skyet. Enkelte regnbyger, men lite nedbør i Lofoten og Vesterålen. Lørdag sørvestlig bris. Spredte regnbyger først på dagen, ellers oppholdsvær og litt sol. Omtrent uendret temperatur.FinnmarkSkiftende bris. For det meste skyet. Fredag enkelte regnbyger, særlig i vestlige områder. Lørdag stort sett oppholdsvær. Uendret temperatur i indre strøk fredag, ellers litt lavere temperatur.SpitsbergenFredag østlig bris, lørdag skiftende bris. For det meste skyet. Litt regn av og til, særlig fredag. Omtrent uendret temperatur.Videre utsikter for søndag 24. august - onsdag 27. august:Sør-NorgeSørlig vind, korte perioder med kuling på kysten av Vestlandet sør for Stad. Stort sett oppholdsvær, men spredte regnbyger sør for Stad og Dovre, særlig i vest. Til dels pent vær i Møre og Romsdal og Trøndelag. I slutten av perioden passerer trolig et nedbørområde hele Sør-Norge. Forholdsvis varmt nord for Stad og Dovre først i perioden, ellers omtrent uendret temperatur.Nord-NorgeBris mellom sør og øst. Lite eller ingen nedbør. Til dels pent vær. Stigende temperatur, men omtrent uendret temperatur i Øst-Finnmark.SpitsbergenSkiftende bris, for det meste sørøstlig bris i vest. Stort sett oppholdsvær. Stigende temperatur.Utsikter for de nære havområder for fredag 22. august - lørdag 23. august:SkagerrakSkiftende bris, periodevis vestlig til dels frisk bris i Ytre Skagerrak. Stort sett oppholdsvær.NordsjøenNordvestlig bris, frisk bris i østlige del, lørdag morgen dreiende sørvestlig og økende til frisk bris i hele området, men opptil liten kuling lengst nord. Oppholdsvær, men sent lørdag litt regn fra vest.Bankene utenfor Møre og Romsdal og TrøndelagFredag overveiende nordvestlig bris. Spredte regnbyger i nord, ellers oppholdsvær. Lørdag skiftende eller sørlig bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor Nordland og Troms, samt TromsøflaketFredag bris omkring vest. Enkelte regnbyger. Lørdag sørlig bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor FinnmarkSkiftende eller vestlig bris. Stort sett oppholdsvær.Videre utsikter for de nære havområder for søndag 24. august - onsdag 27. august:Bankene utenfor Sør-NorgeFor det meste sørlig vind, korte perioder med kuling i Nordsjøen. Enkelte regnbyger.Bankene utenfor Nord-NorgeVind mellom sørøst og nordøst, av og til opptil kuling utenfor Finnmark og Troms. Stort sett oppholdsvær.