En liten bombe rammet mandag en politipost ved de thailandske regjeringskontorene, som har vært beleiret av demonstranter i flere dager.Politiet sier oppviglere som prøver å få myndighetene til å fremstå som ute av stand til å sørge for sikkerheten i den thailandske hovedstaden, står bak eksplosjonen. Smellet fikk vinduer til å knuse, men ingen skal ha kommet til skade.- De ønsket å vise at regjeringen og politiet er for svake til å beskytte folket. Det er noe vi har ventet kunne skje, sier talsperson Surapol Thuangthong i det nasjonale politiet i Thailand.Tusenvis av demonstranter har siden tirsdag beleiret regjeringsbygningen i hovedstaden Bangkok med krav om at statsminister Samak Sundaravej må gå. Jernbanearbeidere har sluttet seg til demonstrantene ved å gå til streik, og flyplassene ved to av landets mest populære feriedestinasjoner har måttet stenge som følge av demonstrasjoner.Søndag ettermiddag åpnet flyplassen i Phuket igjen. Den ble stengt fredag da demonstranter sperret rullebanen. Også Krabi-flyplassen har åpnet igjen.