Sør-Gudbrandsdal tingrett dømte mannen både etter narkotikaparagrafen og paragraf 60 a i straffeloven, som omhandler organisert kriminalitet.En 34-årig mann er også dømt etter de samme paragrafene og må sone tre år og tre måneder i fengsel. Han utpekes av retten som «gartneren» og har erkjent alt knyttet til plantasjen på Lillehammer, skriver Gudbrandsdølen Dagningens nettutgave.40-åringen nektet befatning med plantasjene og hevder han var i Lillehammer-området på leting etter en kvinne han hadde kontakt med via internett og tekstmeldinger da han ble pågrepet i februar i år.I tillegg er en 54-årig mann dømt etter narkotikaparagrafen, men ikke for organisert kriminalitet, og må sone elleve måneder i fengsel. Han erkjente ikke straffskyld.Alle de tre som sto tiltalt i tingretten, er svenske statsborgere med vietnamesisk bakgrunn. (©NTB)