I sommer var Nrk-karrieren ubønnhørlig slutt for Jan Erik "Autofil" Larssen, etter sju år med hvining, skingrende latter og bilglede. Statskanalen hadde bestemt seg for å hente inn nytt programlederblod, og selv om Larsen ble tilbudt flere andre jobber innenfor Nrk, viste deg seg at hans dager i kanalen var talte.Men Larsen forsvinner overhodet ikke fra skjermen. Nå er det klart at den populære tv-karen blir å finne hos konkurrenten TV 2 i deres nye satsning "Broom". Også dette skal være et bil-program.- Vi skal lage ukentlige programmer både i høst- og vårsesongen. "Broom" kommer til å bli et mye mer rendyrket bilprogram enn "Autofil" var på slutten. Vi satser på at rundt 85 prosent av innholdet skal være bil, sier den tidligere Autofil-sjefen til VG.Det er foreløpig ikke kjent når første "Broom" kommer på lufta.