Dokumenter tydelig merket «unntatt offentlighet» fra Utrykningspolitiet havnet ved en tastefeil i innboksen til en finsk kvinne.Dokumentene inneholdt blant annet detaljert informasjon om hvor UP skulle patruljere i sommer på Vestlandet, samt skiftoversikten til polititjenestemennene.- Problemet var ett feil siffer i en av e-postadressene. Dette er ingen tragedie. Selvfølgelig er det kjedelig og høyst beklagelig. Feiltakelsen har ikke hemmet tjenesten vår, men det har vært en ubehagelig lærepenge for meg, sier distriktsleder Leon Nordanger i UPs distrikt 06 (Vestlandet) til Bergensavisen.Det var en finsk journalist som gjorde UP oppmerksomme på tabben.- Det kom totalt tre e-poster. Alle var sendt til flere politiet.no-adresser og til min hotmailadresse, sier den finske kvinnen til avisen HYPERLINK «http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/norjan-poliisi-l%C3%A4hetti-suunnitelmansa-koti%C3%A4idille(212985).ece» Savon Sanomat.