Den danske gratisavisen Nyhedsavisen legger ned to år etter oppstarten på grunn av store tap.Nyhedsavisen balanserte i sommer på randen av en tvangsoppløsning og tapte om lag en million danske kroner dagen, skriver Politiken.Medarbeiderne i avisen fikk beskjed om avgjørelsen om nedleggelse i en e-post fra direktør Morten Nissen Nielsen og sjefredaktør Simon Andersen søndag kveld.Nyhedsavisen la grunnlaget for den såkalte gratisaviskrigen i den danske avismarkedet da den første gang kom ut 6. oktober 2006. Avisen var først islandskfinansiert, men etter hvert ble den danske IT-millionæren Morten Lund hovedaksjonær.I e-posten til de ansatte går det fram at Lund ikke har villet foreta en planlagt kapitaloverføring til avisen, og derfor har ledelsen konkludert med at det ikke er forsvarlig å fortsette driften.