Palin: Jeg er klar for å bli president

Den republikanske visepresidentkandidaten Sarah Palin insisterte på at hun er klar til å steppe inn som president om det skulle bli nødvendig.

Publisert 12. sep. 2008 kl. 06.40
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.50
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord
Visepresidentkandidaten for John McCain - Sarah Palin - Foto: Offentlig eiendom

Palin ga torsdag sitt første TV-intervju, sendt på TV-kanalen ABC.- Jeg er klar, om vi skulle bli valgt, slo hun fast og la til at hun ikke nølte da McCain spurte henne om hun ville bli visepresidentkandidaten hans.Palin avslørte også at hun er tilhenger av ukrainsk og georgisk medlemskap i NATO. På spørsmål om slike medlemskap ikke vil gjøre det en krig med Russland mer sannsynlig, svarte Palin enkelt og greit at meningen med alliansen er medlemmene forsvarer hverandre. (©NTB)