I løpet av kort tid planlegger Facebook å stenge det gamle brukergrensesnittet til fordel for et brukergrensesnitt der profiler er delt opp i mange flere sider enn tidligere og med større fokus på nyhetsoppdateringer. Dette har på ingen måte gått upåaktet hen hos de mange brukerne av siden.De rasende tilbakemeldingene om dette har vært så mange at Mark Zuckerberg, mannen bak Facebook, har måtte lage blogginnlegget Her prøver nettside-makeren og berolige de sinte brukerne og å fortelle dem at teamet bak Facebook hele tiden prøver å lytte til sine fans.Også på selve Facebook har motstanden vært formidabel, og det har den siste tiden dukket opp et utall grupper som skjeller og smeller mot sidens nye utseendet. Mange spør seg her hvorfor man skulle forandre noe som så ut til å funke helt fint.