I et intervju med den italienske fjernsynskanalen RAI som ble kringkastet tirsdag, sier Medvedev at Russland ikke frykter utvisning fra G8.Foruten Russland består G8 av industrilandene Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA. I USA er Republikanernes presidentkandidat John McCain blant dem som har tatt til orde for å stenge Russland ute fra gruppen.- I praksis vil ikke G8 være i stand til å fungere uten Russland. Gruppen er kun i stand til å fatte beslutninger dersom disse gjenspeiler standpunktene til de ledende økonomiene og de ledende politiske aktørene i verden. Derfor frykter vi ikke utvisning fra G8, sier Medvedev.Medvedev sier videre at Russland ikke vil pleie noen form for kontakt med Georgias president Mikhail Saakasjvili, som han kaller et «politisk lik». (©NTB)