Det var Erik Nevland (nå Fulham) sin gamle nederlandske klubb FC Groningen som klasket rundt 30 millioner kroner i bordet og ville hente Vålerengen-yndlingen Moa til Holland. Men klubben fikk nei av Oslos såkalte stolthet. Grunnen skal først og fremst være den begredelige sportslige situasjonen klubben for tiden er i.- Det lot seg ikke gjøre å hente Abdellaoue nå, men han står fortsatt høyt på vår ønskeliste, sier sportsdirektør Henk Veldmate i FC Groningen til en nederlandsk avis.Hovedpersonen selv er tydelig skuffet over at han ikke ble proff i denne omgang.- Det er ikke så mye å si, og jeg har ikke så lyst å kommentere dette. Dere får ta det med Vålerenga, sier "Moa" til VG.Abdellaoue ble kjøpt fra Skeid for under et år siden for 430.000 kroner, og siden den gang gjort sine saker bra. Han har også fått sin debut på A-landslaget.Også Vålerengen-spiller Daniel Fredheim Holm skal ha vært proff-aktuell. Den spanske klubben Espanyol skal ha ønsket å leie spilleren, men fikk nei.