Værutsikter for perioden søndag 7. september 2008 til og med fredag 12. september 2008.Utsikter for søndag 7. september - mandag 8. september:ØstafjellsØstlig bris. Søndag enkelte regnbyger, vesentlig sør for Mjøsa. Noe sol. Mandag regnbyger. Stort sett uendrede temperaturforhold.Fjellet i Sør-NorgeSørøstlig bris. Søndag enkelte regnbyger i Langfjella, ellers opphold og perioder med sol, særlig i nordlige strøk. Mandag regnbyger sør for Dovre, mest nedbør i Langfjella. Nord for Dovre pent vær. Uendret eller litt stigende temperatur.Vestlandet sør for StadBris omkring øst. Enkelte regnbyger sør for Sognefjorden, for øvrig opphold og perioder med sol. Stort sett uendrede temperaturforhold.Møre og Romsdal og TrøndelagSkiftende bris. Pent vær. Litt stigende temperatur.NordlandSkiftende bris. Enkelte regnbyger i nord først på søndag, ellers pent vær. Stigende temperatur, særlig mandag.Troms og FinnmarkSøndag vestlig bris, mandag skiftende bris. Enkelte regnbyger. Utover mandag oppholdsvær, først i Troms. Uendret eller litt stigende temperatur.SpitsbergenNordvestlig bris. Søndag litt sludd og snø, mandag oppholdsvær. Stort sett uendrede temperaturforhold.Videre utsikter for tirsdag 9. september - fredag 12. september:Sør-NorgeFor det meste sørøstlig bris, etter hvert sørlig kuling utsatte steder. Østafjells regnbyger. På Vestlandet sør for Stad enkelte regnbyger, økende bygeaktivitet utover i perioden. Nord for Stad og Dovre stort sett opphold og perioder med pent vær. For det meste uendrede temperaturforhold.Nord-NorgeFor det meste bris omkring øst, i Troms og Vest-Finnmark kan hende liten kuling. Mulighet for litt regn av og til i Øst-Finnmark og i indre strøk, ellers pent vær. Uendret eller litt stigende temperatur.SpitsbergenSkiftende bris. Stort sett oppholdsvær. For det meste uendrede temperaturforhold.Utsikter for de nære havområder for søndag 7. september - mandag 8. september:SkagerrakBris omkring øst, frisk bris søndag. Regnbyger, mest på mandag.Sørlige NordsjøenSørøstlig frisk bris. Regnbyger. Mandag etter hvert sørvestlig bris lengst sør og oppholdsvær.Nordlige NordsjøenBris omkring øst, nordøstlig frisk bris i nord søndag. Enkelte regnbyger i sør, ellers oppholdsvær.Bankene utenfor Møre og Romsdal og TrøndelagNordøstlig bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor NordlandSkiftende bris. Enkelte regnbyger i nord først på søndag, ellers oppholdsvær.Bankene utenfor Troms og Finnmark, samt TromsøflaketSøndag vestlig bris, mandag skiftende bris. Enkelte regnbyger. Mandag etter hvert oppholdsvær, først i vest.Videre utsikter for de nære havområder for tirsdag 9. september - fredag 12. september:Bankene utenfor Sør-NorgeSørøstlig bris, etter hvert sørlig kuling. Utenfor Møre og Romsdal og Trøndelag stort sett oppholdsvær, ellers regnbyger.Bankene utenfor Nord-NorgeFor det meste bris omkring øst, etter hvert mulighet for østlig kuling. Litt regn utenfor Øst-Finnmark, ellers oppholdsvær.