Værutsikter for perioden fredag 5. september 2008 til og med onsdag 10. september 2008.Utsikter for fredag 5. september - lørdag 6. september:Østafjells og fjellet i Sør-NorgeFredag sørvestlig bris på kysten. Enkelte regnbyger, snøbyger i høyfjellet, men sør for Oslo få byger og perioder med sol. Lørdag skiftende bris. Kan hende litt regn nær kysten fra lørdag ettermiddag, ellers oppholdsvær og perioder med sol. Litt stigende temperatur.VestlandetFredag skiftende bris, på kysten etter hvert nordlig bris. Enkelte regnbyger, men fra fredag kveld oppholdsvær. Lørdag nordlig frisk bris på kysten. Opphold og til dels pent vær. Litt stigende temperatur.TrøndelagBris omkring nord. Enkelte regnbyger, vesentlig i indre strøk. Perioder med sol. Lørdag skiftende bris. Kan hende litt regn i nord, ellers opphold og til dels pent vær. Litt stigende temperatur.NordlandFredag skiftende, senere nordvestlig bris. Enkelte regnbyger, men sør for Bodø for det meste oppholdsvær. Perioder med sol. Lørdag sørvestlig frisk bris på kysten, periodevis liten kuling i nord. Litt regn. Omtrent uendret temperatur.Troms og FinnmarkVestlig bris, periodevis frisk bris på kysten. Enkelte regnbyger, men i indre strøk av Finnmark få byger og perioder med sol. Fra lørdag ettermiddag sørvestlig frisk bris utsatte steder. Regn i Troms, for det meste oppholdsvær i Finnmark. Omtrent uendret temperatur.SpitsbergenFredag nordøstlig bris, om kvelden nordlig frisk bris. Litt regn, sludd i nord. Lørdag nordvestlig frisk bris på vestkysten. For det meste oppholdsvær. Omtrent uendret temperatur.Videre utsikter for søndag 7. september - onsdag 10. september:Sør-NorgeSøndag skiftende bris og enkelte regnbyger i Nord-Trøndelag, ellers nordøstlig bris og til dels pent vær, men søndag kveld enkelte regnbyger lengst sør. Fra mandag til onsdag bris omkring øst. Enkelte regnbyger østafjells, ellers opphold og til dels pent vær. Litt stigende temperatur.Nord-NorgeSøndag bris mellom vest og nord og enkelte regnbyger. Senere skiftende bris. Enkelte regnbyger i Øst-Finnmark, ellers for det meste opphold og til dels pent vær. Litt stigende temperatur.SpitsbergenSøndag nordvestlig frisk bris på kysten og for det meste oppholdsvær. Senere vind mellom sørvest og nordvest, av og til kuling på kysten. Perioder med regn. Litt stigende temperatur.Utsikter for de nære havområder for fredag 5. september - lørdag 6. september:SkagerrakFredag sørvestlig bris, lørdag østlig bris. Enkelte regnbyger.Sørlige NordsjøenFredag frisk bris av skiftende retning, enkelte regnbyger. Lørdag østlig bris, periodevis liten kuling. Regn.Nordlige NordsjøenFredag nordlig bris. Enkelte regnbyger. Lørdag nordlig frisk bris. Oppholdsvær.Bankene utenfor Møre og Romsdal og TrøndelagFredag nordlig bris, lørdag skiftende bris. Stort sett oppholdsvær.Bankene utenfor NordlandFredag nordvestlig bris, enkelte regnbyger. Lørdag sørvestlig bris, liten kuling i nord. Regn.Bankene utenfor Troms og Finnmark, samt TromsøflaketVestlig frisk bris, enkelte regnbyger. Fra lørdag ettermiddag sørvestlig frisk bris. Regn i vestlige områder.Videre utsikter for de nære havområder for søndag 7. september - onsdag 10. september:Bankene utenfor Sør-NorgeVind for det meste mellom nord og øst, periodevis kuling i Nordsjøen. Enkelte regnbyger.Bankene utenfor Nord-NorgeSøndag bris mellom vest og nord og enkelte regnbyger. Senere skiftende bris og stort sett oppholdsvær.