Daniel Nannskog kan være på vei vekk fra Stabæk etter at denne seongen er ferdig. Stabæk-spilleren bekrefter at han til helgen skal ha visning på sin villa i Bekkestua utenfor Oslo.- Overtakelsen på huset blir etter sesongen er over, og muligens flytter vi hjem til Stockholm da. Vi går i alle fall i de tanker, sier Nannskog til Nettavisen.Det er private årsaker som gjør at Nannskog nå vurderer å flytte til Svergie igjen.- Min kone har stilt opp veldig for meg, og vi har hatt mange diskusjoner om dette den siste tiden. Når hun har stilt opp for meg, så er det naturlig å gjøre noe tilbake, sier Nannskog.Nannskog har dunket inn utallige mål for Stabæk, først i Adeccoligaen da klubben var der, og nå i eliteserien. Svensken, som tidligere har spilt i Djurgården, står så langt med 74 mål på 100 seriekamper for Stabæk. Han kom til Nadderud fra kinesiske Sichuan Quanxing før sesongstart i 2005.