Prisen på nordsjøolje har vært på retur de siste dagene, og like før Oslo Børs skulle åpne dørene i dag deiset prisen ytterligere to dollar tilbake. Dermed var det ingen bønn for verken StatoilHydro-kursen eller Oslo Børs. Hovedindeksen er nå ned 1,97 prosent til 409,00 poeng. Det betyr en negang på 8,24 poeng.StatoilHydro får selvsagt merke fallet i prisen på olje, og aksjen er nå ned 2,37 prosent til 156,50 kroner. Selskapet melder tirsdag morgen at det skal gjennomføres revisjonsstans av raffineriet og oljeterminalen på Mongstad i 60 dager, hvorav 16 dager med totalstans på anlegget.På topp blant selskapene i blått så langt finner vi Dolphin Interconnect med en foreløpig oppgang på 3,88 prosent, mens Faktor eiendomer opp 3,79 prosent til 6,85 kroner. Inmeta og Kitron legger på seg henholdsvis 2,85 og 2,78 prosent. Ellers starter Norwegian-aksjen ganske sterkt som i går. Kjos sitt selskap er i øyeblikket opp 1,68 prosent. Og på en dag da rødfargen står i fokus i børsåpningen, kvalifiserer det til en plass på vinnerlisten så langt.Dagens taper så langt er John Fredriksens Golden Ocean, som i dag går ex utbytte. Dette fører til at aksjen er ned hele 9 prosent så langt. Aksjen selges nå til 27,30 kroner. Nordic Mining, Frontline, Deep Sea Supply og DNO har heller ikke en veldig artig dag børsmessig så langt.Blant tungvekterne på børsen er det til nå kun RCL som holder hodet over 0-punktet. Aksjen er opp 1,66 prosent til 153 kroner blank.Oljeprisen fortsetter å svekke seg, og et fat nordsjøolje omsettes nå for 107,41 dollar, ned 2 dollar siste døgn. Det betyr et fall på 1,89 prosent.Også den amerikanske lettoljen har på defensiven, og prisen på et fat her omsettes nå for 108,63 dollar, ned 2,27 dollar eller 2,05 prosent.Se økonominyhetene med Trygve Hegnar på 16:05 mandag-fredag.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .