Den 30. juli i år skrev vi i HegnarOnline at Champions League kunne komme til å forsvinner fra TV 3. Bakgrunnen var at Viasat Broadcasting, tv-plattformen som blant annet står bak TV 3, vurderte å flytte all fotball de skulle vise fremover fra TV3 til en av sine andre kanaler, Viasat 4. Dette har de nå besluttet å gjøre.- Dette tydeliggjør profilen til TV3 og Viasat 4. Det er en fordel for seerne som vet at de nå får Champions League og all annen sport på Viasat 4. Samtidig rendyrker vi TV3 som en underholdningskanal, sier sportssjef i MTG/Viasat, Stian Aune Kleppo til nettstedet Kampanje. Han bekrefter at TV 3 fremover vil bli 100 % fotballfri.Dermed kan opptil én million nordmenn komme til å gå glipp av den beste klubbfotballen Europa har å tilby, nemlig Champions League. Fra Glenn Ø. Støldal som er presse- og informasjonsansvarlig for Viasat, har HegnarOnline tidligere fått vite at kun 2,2 millioner nordmenn i dag tar inn Viasat 4, mens det tilsvarende tallet for TV 3 er 3,06 millioner.