Viking-bauta ferdig for sesongen

En av fotballklubben Vikings viktigste spillere kan allerede være ferdig med 2008-sesongen. Mandag slo han opp en gammel skade.

Foto: Scanpix

Forsvarsklippe for Viking, Ragnvald Soma, kan ha spilt sin siste kamp denne sesongen. Under trening mandag slo han opp leggskaden som har holdt ham borte fra Vikings to siste seriekamper.Hvor svekket er Viking uten Soma? Kommentér her!- Leggskaden er slått opp, og det er utrolig frustrerende. Jeg har hatt bra progresjon den siste tiden, og var tilbake på treningsfeltet raskere enn forventet. Derfor var dette veldig surt, var kommentaren han ga Aftenbladet.no etter at treningen var unnagjort.Det var tidligere denne måneden Soma pådro seg en overbelastning i en sene som følge av at han hadde gått over til en annen type fotballsko.Skadesitusjonen til Soma er altså den samme som før, og det er også forholdene rundt en eventuell ny kontrakt for jærbuen. Verken Viking eller spilleren har tatt initaitiv til nye samtaler, og slik det ser ut nå er Soma ferdig som Viking-spiller etter neste sesong. Uttalelser fra Soma selv kan imidlertid muligens tolkes dithen at det er litt bevegelse med tanke på dette spørsmålet.- I slike forhandlinger gjelder det at begge parter gir og tar litt. Jeg trives i alle fall godt i klubben, og har i utgangspunktet lyst til å være her videre, sier midtstopperen.