General Electric planlegger emisjon

En emisjon hos General Electric er i emning. Selskapet planlegger også å selge tre milliarder dollar i preferanseaksjer til Berkshire Hathaway.

Politikk

En emisjon hos General Electric er i emning. Selskapet planlegger også å selge tre milliarder dollar i preferanseaksjer til Berkshire Hathaway, opplyses det om i en pressemelding onsdag kveld.Tilretteleggerne i den offentlige emisjonen vil i tillegg ha en overtildelingsopsjon på 15 prosent, og der ventet at kursen fastsettes før børsåpning i USA torsdag, skriver TDN Finans.- Dette gjør to ting for GE-aksjonærene. For det første øker det vår fleksibilitet og gir oss mulighet til å spille offensivt i markedet, dersom forholdene tillater det. I tillegg er vi forpliktet til vår AAA-rating, og med den seneste markedsvolatiliteten fortsetter vi å lykkes med å møte vår kommersielle papir-behov, sier GE-konsernsjef Jeff Immelt i en kommentar.

Nyheter
Næringsliv