En elendig dag for råvareprisene, samt bil-produsenter i motvind, bidrar til at det er en relativt nitrist dag for investorene i Asia.MSCI Asia Pacific-indeksen er ned 2,8 prosent til 86,60 poeng, og større fall enn dette har ikke indeksen opplevd siden 12. desember i fjor.Det er fjerde dag på rad at indeksen faller, og til nå i 2009 har den slanket seg med 3,3 prosent, etter å ha raket av seg hele 43 prosent i fjor.- Perioden som ligger foran oss kommer til å være meget vanskelig, spesielt når man ser på inntjeningen i de forskjellige selskapene, uttalte Karma Wilson hos AMP Capital Investors i en kommentar til børsdagen.Nikkei 225-indeksen i Japan falt med 4,79 prosent til 8.443,57 poeng, og med dette ble Japan-børsen Asia-regionens svakeste. Børsene var stengt i går, men fallet ble altså desto kraftigere i dag.Sony dalte 8 prosent, og frykten for hvor stort deres tap kommer til å være inneværende år begynner å sette seg.I Hong Kong falt Hang Seng med 1,37 prosent, mens S&P/ASX 200-indeksen i Australia er ned 0,78 prosent.Taiwan og Sør-Korea kan dog vise til oppgang tirsdag. Det samme kan Singapore.Her finner du Her finner du alle .. Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .