I et intervju med VG lørdag sier Ari Behn at han er lei av at Grimstad har «tapetsert Norge med kronikker om sin tidligere arbeidsplass, Slottet».- Han har brukt tiden på å spre tabloid svada, sladder og unøyaktigheter om monarkiet og familien min, hevder Ari Behn, som også røper at han skriver på en bok der en av karakterene er bygget på Grimstad.Grimstad sluttet som soussjef ved slottet i 1993, tok deretter en mastergrad i statsvitenskap og har siden markert seg som en tidvis skarp kritiker av kongehuset.Behn hevder sågar at Grimstad ikke fikk fornyet engasjementet som soussjef på grunn av at han blant annet var storforlangende.Grimstad kjenner seg overhodet ikke igjen i kritikken fra Behn.- Jeg synes det er ganske sjokkerende at kongens svigersønn slarver med ansatte ved slottet om tidligere ansatte i kongens stab. Det synes jeg er ganske forferdelig. Han må ha gått fra forstanden, sier Grimstad.Han kjenner seg ikke igjen i bildet av seg selv som storforlangende og understreker at han kun fikk én anmerkning i sin tid som soussjef, nemlig en beskjed om å klippe håret.Flere VG har vært i kontakt med som jobbet ved Slottet samtidig med Grimstad, kjenner seg ikke igjen i påstandene til Behn. (©NTB)