En drøss med viktige tall fra EU

Det har kommet med flere viktige nøkkeltall fra Europa. Ikke alle ble som ventet.

Foto: HegnarOnline

EUs statistikkorgan Eurostat har sluppet en drøss med nøkkeltall. Det opplyses blant annet at arbeidsledigheten i ØMU-landene var på 7,8 prosent i november, noe som var som ventet.BNP-veksten i ØMU-landene var på minus 0,2 prosent i tredje kvartal 2008, i forhold til andre kvartal. Det var i tråd med de foreløpige tallene."industrial confidence"-indeksen, som måler bedriftenes forventninger, endte på minus 3,17 i desember, mot minus 2,14 i foregående måned og ventet minus 2,7."Consumer confidence"-Indeksen, som måler konsumentenes forventninger, endte på minus 30 i desember, mot minus 25 i november Forventningen var på minus 26.Konsesus-estimatene er hentet fra HegnarOnlines Market Watch