Lørdagens demonstrasjon i Oslo til støtte for innbyggerne på Gazastripen skal avsluttes foran Stortinget og ikke ved den israelske ambassaden i Parkveien. Dette av frykt for voldsepisoder.Opprinnelig var planen at demonstrasjonen skulle begynne ved Stortinget klokken 14, og deretter skulle den rolig bevege seg mot den israelske ambassaden hvor markeringen skulle avsluttes.Fredag gjorde LO i Oslo det klart overfor arrangørene at forutsetningen for deres støtte til demonstrasjonen er at den ikke går til den israelske ambassaden. Dette for å forhindre voldsepisoder ved ambassaden.Lørdag ble det besluttet at demonstrasjonen skal avsluttes ved Stortinget. «Vi har i dag fått beskjed fra arrangørene at demonstrasjonen vil bli avsluttet ved Stortinget. Dermed opprettholdes vår støtte til demonstrasjonen», heter det i en pressemelding fra LO i Oslo. (©NTB)