Her er Madoffs vanvittige luksus-favoritter

Folk og institusjoner over en hel verden har tapt penger på hans 350 milliarder store svindel. Nå prøver Bernard Madoff å redde noen av sine overdådige luksus-favoritter.

Bernard Madoff - Foto: Scanpix

Seksten klokker, deriblant diamant-belagte klenodier fra Tiffany og Cartier, fire diamant-brosjer, to sett av eksklusive mansjettknapper og en smaragd-ring.Dette er bare noen av giga-svindleren Bernard Madoff sine yndlings-objekter, som den 70 år gamle tidligere Wall Street-kjenningen i det siste skal ha sendt til sine slektninger, skriver The New York Times.Aktoratet mener dette ble gjort for å unngå at disse tingene ble solgt, slik at pengene kunne betales tilbake til de som har tapt midler på Madoffs svindel.Ved å sende disse pakkene med luksus-tingene sine skal Madoff også ha brutt den avtalen han fikk med myndighetene etter at han først ble arrestert.Bernard Madoff skal ha innrømmet at han drev en 50 milliarder stor såkalt Ponzi Scheme.