Jensen: - Jeg er lei av kritikken mot Israel

Over 500 palestinere er til nå drept i urolighetene i Midtøsten. - Jeg er lei kritikken mot Israel, sier Siv Jensen.

FrPs Siv Jensen sammen med Frps Per Sandberg i stortingssalen. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Fremskrittsparti-leder Siv Jensen skal torsdag holde appell under en støttedemonstrasjon for Israel.Demonstrasjonen finner sted ved Stortinget torsdag ettermiddag. Blant appellantene er Jensen, og muligens også Kristelig Folkepartis leder Dagfinn Høybråten, skriver Klassekampen.- Vi har ikke fått endelig svar fra Høybråten, men Siv Jensen er klar, sier arrangørenes talsmann Leif A. Wellerop.Indremisjonsforbundet, Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem og Med Israel For Fred er arrangører av demonstrasjonen.Til Dagbladet forklarer Siv Jensen at hun er lei av kritikken mot Israels krigføring. Hamas sitter med ansvaret for krigen og nøkkelen til fred, mener Jensen. Hun ser på Israels militære aksjoner som direkte svar på lang tids aggresjon fra Hamas' side.