Kommunikasjonsstaben på Slottet skal utvides med en medarbeider. Det kongelige hoff søker derfor etter ytterligere en kommunikasjonsrådgiver.- Vi er en liten stab med mange arbeidsoppgaver og har derfor lenge hatt et ønske om utvidelse, sier leder av kommunikasjonsstaben Marianne Hagen til NTB.Ifølge kongehuset hjemmesider er kommunikasjonsstabens viktigste oppgaver å gi råd til kongefamilien og hoffet i informasjonsspørsmål. Samarbeid og service overfor norsk og utenlandsk presse er også en høyt prioritert oppgave.I stillingsannonsen heter det at «Vi ser etter en kunnskapsrik kandidat med god formidlingsevne, gode samarbeidsevner og stor fleksibilitet».Det siste er viktig i en organisasjon der det arbeidstiden ikke bare er mellom 8 og 16 på hverdager.Ifølge annonsen legges det vekt på bakgrunn og personlighet, ikke nasjonalitet, alder eller kjønn når den nye stillingen skal besettes. Søknadsfrist er 31. januar. (©NTB)