Kampene på Gazastripen fortsetter

Mens politiske og militære ledere i Jerusalem diskuterer hvorvidt israelske soldater skal føre kampene inn i de tettest befolkede områdene av Gaza by, fortsetter luftangrepene for tolvte dag på rad.

En palestiner tilhørende en væpnet gruppe ble onsdag morgen drept i et luftangrep mot bydelen Zeitoun i Gaza by. Tre andre ble såret, opplyser sykehuskilder på Gazastripen.De hardeste kampene mellom israelske styrker og Hamas-krigere siden bakkeinvasjonen lørdag har funnet sted i nettopp Zeitoun.Gatekampene i bydelen har fortsatt etter flyangrepet.Det blir også meldt om luftangrep mot mål i de sørlige byene Khan Yunis og Rafah.Militære og politiske ledere i statsminister Ehud Olmerts sikkerhetsråd samlet seg samtidig for å diskutere om angrepet på Gazastripen skal gå inn i en tredje fase.