Lasteskipet Mirabelle med ti personer om bord er i ferd med å synke i Sildafjorden i Hardangerfjorden.Ifølge TV 2 har skipet gått på grunn.- Skipet har gått på grunn og ligger med kraftig slagside. Mannskapet var samlet akter da Borgundfjord kom til unnsetning ved 6.40-tiden. Det er ikke bekreftet om alle er reddet, sier redningsleder Jan Lillebø i Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) til NTB.Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser at Sea King-redningshelikoptre er på vei for å redde ut personene om bord.
Siste:
Alle de ti om bord på lasteskipet Mirabelle som gikk på grunn i Sildafjorden i Hardanger, er reddet.Ifølge Hovedredningssentralen Sør-Norge er alle de ti på vei til land.- Alle er i god behold og er nå på vei til Rosendal i Hardanger, hvor de vil bli tatt vare på og bli lagt inn på hotell, sier pressetalsmann Anders Bang Andersen ved HRS.Det er flere nordmenn om bord på skipet, som er registrert på Malta. Lastebåten tar inn vann, men det skal ikke være fare for oljelekkasjer.- Det er foreløpig usikkert om det kommer til å synke eller ei, men det er andre fartøyer som er på vei for å ta seg av det, sier Bang Andersen. (©NTB)Mirabelle er et Malta-registrert bulkskip som er lastet med tømmer. Bruttotonnasje er 3.100 tonn. (©NTB)