- En jubeldag, sier Joakim Fossum Strugstad etter at Stabburet bøyer av for presset og lanserer en paprikafri variant av frossenpizzaen.29-åringen fra Hamar startet en Facebook- og en Nettbygruppe for å synliggjøre kravet om å få bort paprikaen fra den mest kjøpte varianten av Grandiosapizzaen. Facebookgruppen fikk 2.000 medlemmer, og i løpet av disse to årene er det registrert minst 14 andre Facebookgrupper med det samme kravet.- Nå gir vi etter for presset, sier informasjonsleder Inger Marie F. Ingdahl hos Stabburet til Aftenposten.Varianten uten paprika skal i første omgang være på markedet til 1. mai, for å teste ut om kravet på nettet avspeiler seg i faktisk salg.Og selv om stjernekokk Eivind Hellstrøm aldri ville drømme om å svelge en bit: Nordmenn spiser cirka 26 millioner Grandiosa-pizzaer i året. Grandisen har med det over halvparten av landets frossenpizzamarked.Om det var Grandiosa vites ikke, men skøyteløperen Håvard Bøkko spiste etter sigende pizza på julaften, mens resten av familien i Hol i Hallingdalen spiste pinnekjøtt.