Det viser en meningsmåling TNS Gallup har laget for TV 2.Hadde målingen vært et valgresultat, ville regjeringspartiene fått et knapt stortingsflertall med 85 mot 84 mandater. De rødgrønne har ikke hatt flertall på TNS Gallups måling siden november 2007.SV holder stillingen med en oppslutning på 8,1 prosent, fram 0,2 prosentpoeng. Det minste regjeringspartiet, Senterpartiet, går tilbake med 1,3 prosentpoeng til 4,8 prosent.- Jeg er opptatt av at alle regjeringspartiene skal gjøre det bra ved valget. Senterpartiet har tradisjonelt alltid gjort det bedre ved valg enn på meningsmålinger, så jeg satser på at alle tre gjør det bra ved valget i september, sier statsminister Jens Stoltenberg (Ap).Etter en notering på 21,6 prosent før jul, går Fremskrittspartiet fram med 1,2 prosentpoeng til 22,8 prosent. Høyre har stabil oppslutning på 16,6 prosent, tilbake 0,1 prosentpoeng.KrF går tilbake 1 prosentpoeng til 4,4 prosent, Venstre får en oppslutning på 5,3 prosent, tilbake 0,5. For andre måling på rad kaprer partiet Rødt to mandater. Oppslutningen er på 2,4 prosent, tilbake 0,3 prosentpoeng. (©NTB)