En sterk sluttspurt for finansaksjene sendte Wall Street opp torsdag kveld. Dow Jones steg 0,2 prosent til 8.212,49 poeng, mens S&P 500 klatret 0,1 prosent til 843,74 poeng. Sent på dagen var Dow Jones under 8.000 poeng. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen endte opp 1,5 prosent til 1.511,84 poeng.Det var forventninger om at Bank of America Corp. vil få mer støtte fra myndighetene og uttalelser fra Citigroup Inc. der de tilbakeviste spekulasjoner om at myndighetene vil ta over banken som sendte finansaksjeen opp.Tunge aksjer som Home Depot Inc., Alcoa Inc. og DuPont Co. steg over tre prosent, og løftet dermed Dow Jones, melder Bloomberg.Oljeserviceindeksen (OSX) endte opp 1,5 prosent, mens oljeindeksen (XOI) steg 0,5 prosent.Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .Her finner du Her finner du alle ..