Støre la ikke fingrene imellom da han tirsdag kveld møtte Frp-formann Siv Jensen til fjernsynsdebatt om konflikten i Midtøsten. Spesielt opprørt ble Støre da Jensen holdt fast ved at Norge bør kutte støtten til UNWRA og heller la FNs høykommissær for flyktninger overta ansvaret for internflyktningene på Gazastripen.- Støre bør gå denne organisasjonen nærmere etter i sømmene, sa Jensen og viste til anklager om at UNWRA blant annet bidrar til utdeling av skolebøker som taler for utslettelse av staten Israel.Utenriksministeren beskriver UNWRA som selve livslinjen for folket på Gazastripen, og mener anklagene stammer fra organisasjoner på ytterste høyre fløy i Israel og USA.- Ingen regjeringer tar til orde for å kutte støtten til UNWRA, selv ikke Israel, sa Støre.Norge leder styret i UNWRA, FN-organisasjonen som blant annet har ansvaret for distribusjon av nødhjelp på Gazastripen. (©NTB)