USA-tall torpederer Wall Street i dag?

Wall Street har startet året på en positiv måte. Men dette kan gjøre årets første børsdag mørk og dyster.

Wall Street har åpnet opp på årets første børsdag, men det er overhodet ikke sikkert at de blå tallene får regjere resten av dagen.Klokken 16.00 kom nemlig ISMs innkjøpssjefindeks for tilvirkningssektoren, og den var nitrist lesning.Forventningen var et fall til 35,5 poeng i desember fra 36,2 i november, men fasit ble langt verre.Indeksen viser et fall i desember til 32,4.Det er normalt høy korrelasjon mellom ISM-indeksen og industriproduksjonen.Det ser imidlertid ut som om USA-børsene rister av seg de elendige tallene. Etter noen minutter med dalende indekser rett etter at ISM-indeksen kom, er vi igjen tilbake i pluss over dammen.Utviklingen kan du følge her.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .