Slik blir været fremover

Her finner du et langtidsvarsel for hele landet.

Foto: Scanpix
Politikk

Værutsikter for perioden fredag 27. februar 2009 til og med tirsdag 3. mars 2009.Utsikter for fredag 27. februar:ØstafjellsNordvestlig bris, frisk bris på kysten vest for Oksøy, senere skiftende bris. Opphold og til dels pent vær. Litt kaldere, særlig om natten.Fjellet i Sør-NorgeNordvestlig frisk bris, senere minkende. Noen snøbyger i nordlige og vestlige områder, vesentlig først på dagen, ellers opphold og til dels pent vær. Kaldere.Vestlandet sør for StadNordvestlig frisk bris på kysten. Sludd- og snøbyger. Fra midt på dagen skiftende bris. Forbigående opphold og til dels pent vær. Litt lavere temperatur.Møre og Romsdal og TrøndelagNordvestlig frisk bris, til dels stiv på kysten. Snøbyger. Om kvelden minkende vind og lettere vær. Litt lavere temperatur.NordlandFørst på dagen vestlig frisk bris, stiv kuling på kysten. Snøbyger. Senere minking til skiftende bris. Etter hvert opphold og til dels pent vær i nord, om kvelden også i sør. Kaldere.Troms og FinnmarkSkiftende bris. Stort sett opphold og til dels pent vær. Litt kaldere, særlig om natten.SpitsbergenSkiftende bris. Enkelte snøbyger i vest, oppholdsvær i øst. Uendret eller litt stigende temperatur.Videre utsikter for lørdag 28. februar - tirsdag 3. mars:ØstafjellsLørdag og søndag sørøstlig, senere sørvestlig bris, stedvis kuling på kysten. Noe snø, sludd eller regn i ytre strøk. Litt stigende temperatur. Mandag og tirsdag vestlig bris. Enkelte byger i vest, ellers til dels pent vær. Kaldere om natten.Vestlandet sør for Stad og fjellet i Sør-NorgeLørdag og søndag sørlig, senere sørvestlig kuling. Regn og sludd, snø i indre og høyereliggende strøk. Mildere. Mandag og tirsdag til dels vestlig frisk bris. Enkelte snøbyger, sludd på kysten. Litt lavere temperatur.Møre og Romsdal, Trøndelag og NordlandLørdag sørøstlig bris, stedvis kuling i sør. Stort sett opphold og til dels pent vær. Litt kaldere. Fra søndag til tirsdag sørøstlig, senere sørvestlig kuling utsatte steder, søndag kan hende storm i Nordland. Noe nedbør, til dels som regn på kysten, men lite nedbør i indre strøk. Litt stigende temperatur.Troms og FinnmarkLørdag skiftende bris, men fra søndag sørlig kuling utsatte steder. Av og til litt snø i indre strøk, ellers oppholdsvær. Ingen større temperaturendringer.SpitsbergenBris omkring øst, av og til kuling i sør. Stort sett oppholdsvær. Lørdag forbigående stigende temperatur, senere kaldere.Utsikter for de nære havområder for fredag 27. februar:Sørlige Nordsjøen og SkagerrakNordvestlig liten kuling, senere skiftende bris. Stort sett oppholdsvær.Nordlige NordsjøenNordvestlig frisk bris, senere skiftende bris. Stort sett oppholdsvær. Om kvelden sørvestlig stiv kuling. Regn.Bankene utenfor Møre og Romsdal og TrøndelagNordvestlig stiv kuling. Sludd- og snøbyger. Om kvelden minkende vind og lettere vær.Bankene utenfor NordlandFørst på dagen til dels vestlig stiv kuling. Snøbyger. Senere minkende vind og lettere vær i nord, om kvelden også i sør.Bankene utenfor Troms og Finnmark, samt TromsøflaketSkiftende bris, til dels frisk bris. Enkelte snøbyger.Videre utsikter for de nære havområder for lørdag 28. februar - tirsdag 3. mars:Nordsjøen og SkagerrakLørdag og søndag sørlig, senere sørvestlig kuling. Regn og sludd. Mandag og tirsdag vestlig frisk bris, til dels kuling. Enkelte sludd- og snøbyger.Bankene utenfor Møre og Romsdal, Trøndelag og NordlandLørdag økning til sørøstlig kuling. Stort sett oppholdsvær. Fra søndag til tirsdag sørvestlig kuling, søndag kan hende storm utenfor Nordland. Sludd og regn, snø i nord.Bankene utenfor Troms og Finnmark, samt TromsøflaketLørdag skiftende bris, fra søndag sørlig kuling nær land. Stort sett oppholdsvær.

Nyheter
Politikk