Åslaug Haga sykmeldt

Tidligere Sp-leder og stortingsrepresentant Åslaug Haga ble torsdag sykmeldt.

Foto: Scanpix
Politikk

I denne omgang er det for tre uker.Haga ble sykmeldt torsdag, foreløpig fram til 8. april, etter råd fra legen sin, opplyser Senterpartiet. I november kom Haga tilbake til politikken etter å ha vært sykmeldt i rundt fem måneder.Etter det NTB erfarer er det problemer med høyt blodtrykk som også denne gangen er årsaken til sykmeldingen.Kari Mette Prestrud blir innkalt som vararepresentant på Stortinget og som delegat på landsmøtet i Senterpartiet neste uke.Omstridte saker som stabbursutleie i hagen uten Ås kommunes tillatelse og en ulovlig oppsatt brygge på sommerstedet i Nordfjord la et voldsomt press på den tidligere Sp-dronningen sist vår. Høyt medietrykk og høyt blodtrykk førte til at hun trakk seg som olje- og energiminister og Senterparti-leder i juni. (©NTB)

Nyheter
Politikk