Bergenser overtar Saera Khans sentralstyreplass

Lubna Jaffery Fjell (28), som er politisk rådgiver for arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen (Ap), overtar trolig plassen til Saera Khan i Arbeiderpartiets sentralstyre.

Bergen
Politikk

Etter det Dagsavisen erfarer, går Saera Khan ut av Aps sentralstyre etter spåkoneskandalen. Mange har ment at Hadia Tajik, en stigende Ap-stjerne. ville være et godt navn som ny innvandrer i sentralstyret. Men Tajik har meldt flytting til Oslo, og med Raymond Johansen som ny partisekretær og Jens Stoltenberg som leder er Oslo-kvoten sprengt.Dermed er veien åpen for Lubna Jaffery Fjell. Hun er fra Bergen, født av pakistanske foreldre og gift med en nordmann. Fjell bekrefter overfor Dagsavisen at hun gjerne kunne tenke seg en plass i Aps sentralstyre, men hun vil ikke være innvandreralibi.- Jeg er brun i huden, det er ikke til å komme bort fra. Men jeg er først og fremst bergenser, kvinne, født og oppvokst i Norge, men med foreldre fra Pakistan, sier hun.

Nyheter
Politikk