Det blir mer snø

Det vil komme mer snø i Sør-Norge. Og de som går Birkebeinerrennet vil få litt bister vind i ansiktet.

Foto: Scanpix
Politikk

Dersom du bor i Sør-Norge må du nyte varmen fra solen før den forsvinner.- Fra morgenen av på søndag vil det komme inn litt snø i nordlige og vestlige områder av Østlandet. Vestlandet får sludd og regn, sier vakthavende meteorolog Haakon Melhuus til Aftenposten.no.Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord-Norge får snøbyger og nordlig vind i helgen, særlig på lørdag.- De som skal gå Birkebeinerrennet får litt bister vind i ansiktet. Oppå fjellet kan det blåse kuling, og det blir motvind for deltakerne, sier Melhuus.- Til uken vil hele landet ha ganske likt vær. Temperaturen vil ha problemer med å komme over null grader. Det blir ikke veldig til vårstemning, sier meterologen.

Nyheter
Politikk