Fritzl: - Skyldig

Josef Fritzl erklærer seg skyldig i alle tiltalepunkter og beklager forbrytelsene han har begått. Dermed innrømmer han også uaktsomt drap og slaveri.. (Oppdatert 09:41)

Dommer i rettssal - Foto: iStockphoto
Politikk

- Jeg erklærer meg skyldig i forbrytelsene jeg er blitt tiltalt for, sa Fritzl (73) onsdag.På spørsmål om hvorfor han nå erkjenner seg skyldig i alt han er tiltalt for, svarte han:- Min datters videoinnspilte vitnemål. Deretter beklaget han det han har gjort.- Jeg beklager, sa Fritzl.Vitneavhøret ble vist i retten dagen før.Innrømmelsen kom på tredje dag av rettssaken mot ham. Tiltalen innebærer at han kan bli dømt til livsvarig fengsel for overgrepene mot sin datter Elizabeth og barna de fikk sammen.Fritzl har tidligere erkjent incest, men har benektet at han er skyldig i drap på sin nyfødte sønn. Han har også avvist at han holdt sin datter som slave.Fritzl holdt datteren innesperret i en kjeller i 24 år og fikk i alt sju barn med henne. (©NTB)

Nyheter
Politikk