Frp: - Venstre ekskluderer seg

- Venstre ekskluderer seg fra borgerlig regjeringssamarbeid, mener Frp.

FrPs Siv Jensen sammen med Frps Per Sandberg i stortingssalen. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
Politikk

FrP mener Venstre ekskluderer seg selv fra regjeringssamarbeid med Høyre.- Høyre har bare FrP å samarbeide med etter Venstres hardkjør mot SV om å stille ultimatum mot oljeboring i nord, sier stortingsrepresentant Ketil Solvik-Olsen (FrP).I går sa Gunnar Kvassheim (V) at Venstre i eventuelle regjeringsforhandlinger vil stille ultimatum om å innføre varige petroleumsfrie soner i havområdet utenfor Lofoten og Vesterålen. Partiet forventer den samme tydelighet fra SV.- Høyre bør nå innse at en Bondevik 3-konstellasjon ikke er realistisk etter valget, sier Solvik-Olsen, som er energi- og miljøpolitisk talsmann i Fremskrittspartiet.

Nyheter
Politikk