Harstad Tidende overtar Andøyposten

Harstad Tidende og Harstad Tidende Gruppen overtar som hovedeier i Andøyposten, som dermed blir en del av Polaris Media.

Foto: AP
Politikk

Harstad Tidende AS og Harstad Tidende Gruppen AS (HTG) har økt sin samlede eierandel i Andøyposten AS fra 34 til 80 prosent, melder Harstad Tidende. Administrerende direktør Mona Kristine Rosvold i Harstad Tidende understreker at Harstad Tidende lenge hatt eierskap i Andøyposten og at det var naturlig å kjøpe seg opp når anledningen bød seg.- Vi skal være en langsiktig eier som bidrar til at bedriften blir en god og sterk lokalavis, sier hun.Andøyposten blir nå en del av midt- og nordnorske mediekonsernet Polaris Media. Harstad Tidende har vært aksjonær i avisen siden etableringen av Andøyposten i 1979.

Nyheter
Næringsliv