Irsk statsminister begynte på Obamas tale

Det tok ham 20 sekunder å oppdage feilen.

President Barack Obama og hans Visepresident Joe Biden - Foto: Daniel Schwen - Creative Commons
Politikk

Irlands statsminister Brian Cowen begynte på en tale president Barack Obama nettopp hadde holdt da han besøkte Det hvite hus.Cowen var Obamas gjest tirsdag i forbindelse med feiringen av Irlands skytshelgen St. Patrick tirsdag.Vel 20 sekunder inn i talen gikk det opp for Cowen at han leste talen Barack Obama nettopp hadde holdt før ham.- Dette er jo din tale, sa Cowen rettet mot Obama, som satt blant tilhørerne.Obama brøt deretter ut i latter og parerte så med å gå opp på podiet der han begynte på talen Cowen egentlig skulle holde, som startet som følger:- Jeg vil gjerne takke president Obama for invitasjonen.Årsaken til taleklusset var at skjermen Cowen leste opp fra ikke oppdaterte seg etter Obamas tale. (©NTB)

Nyheter
Politikk