Jackass-stjerne alvorlig skadd

Det var dans som sendte Steve-O på sykehus, ikke et livsfarlig stunt.

Stephen Gilchrist Glover alias Steve-O - Foto: CC
Politikk

Steve-O er en av deltakerne i USAs svar på Skal vi danse, Dancing with the stars. Den tidligere Jackass-stjernen er kjent for å springe rundt naken, ha verdens største tatoverte selvportrett på kroppen og generelt gjøre sitt beste for å skade seg selv. Han har hoppet fra borer, stiftet diverse objekter på kroppen og blitt utsatt for det meste på det populære TV-programmet Jakcass på MTV.I en utrolig ironisk tvist var det en liten mikrofonpakke på ryggen til Steve-O som sendte han på sykehuset. Stjernen falt på denne pakken, som skadet hans indre organer. Han hadde allerede problemer med en klemt nerve i ryggen, og nå har han i tillegg indre blødninger!

Nyheter
Politikk