Mange er fornøyd med Jens

Nesten halvparten er fornøyd med Jens Stoltenberg. (Oppdatert)

Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
Politikk

48 prosent av de spurte i en meningsmåling mener statsminister Jens Stoltenberg (Ap) gjør en god jobb.I en måling utført av Synovate for Dagbladet svarer kun 8 prosent av de mener Stoltenberg gjør en dårlig jobb. 41 prosent karakteriserer innsatsen som middels.Før Stoltenberg og de rødgrønne dannet regjering høsten 2005 forventet 54 prosent at Stoltenberg ville gjøre en god jobb. Året etter dalte populariteten drastisk helt ned til 18 prosent på det verste. I fjor gjorde han det langt bedre i velgernes øyne, og nå er Stoltenberg ikke langt fra å innfri velgernes forventninger.På Synovates marsmåling får Ap 36,2 prosent, og de rødgrønne befester flertallet.- Jeg ser begge målingene som en tillitserklæring til måten vi håndterer situasjonen med økonomisk krise og internasjonalt tilbakeslag på, sier Stoltenberg. (©NTB)

Nyheter
Politikk